Kleinigheden zijn geen kleinigheden. Samen vormen ze het geheel. Met oog voor detail verzorgt Zippers & Baksteen | 4 Special Occasions de styling en het design van uw bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, babyborrel of andere speciale gelegenheid.

Samen met u maken we die speciale gelegenheid tot een unieke en persoonlijke gebeurtenis die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Hoe groot of klein uw feest en budget ook zijn. Of u nu boordevol ideeën zit of nog geen enkel idee heeft.

Wij bieden een scala aan mogelijkheden. Van het ontwerpen van de uitnodiging tot het design van de complete huisstijl van uw feest, inclusief tafelnaamkaartjes, de menukaart, bedankkaarten enzovoorts.

Ook kunnen wij die vormgeving eenduidig doorvoeren in de complete styling van de feestlocatie. Stelt u zich eens voor: de door u gewenste stijl, terugkomend in ieder aspect van uw feest, van de grote tot de kleine stijlelementen. We kunnen naar wens enkel het ontwerp of tevens de realisatie hiervan voor onze rekening nemen.

Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We beloven u dat we de aanloop naar uw feest zelf tot een feest zullen maken!