Wij zijn Zippers & Baksteen. Een full-service ontwerpbureau met Maastricht als thuisbasis. Zippers en Baksteen is  opgericht door Claudia Ritzen en Jim Steenbakkers vanuit een gezamenlijke visie die tot stand is gekomen na een samenwerking van ruim 1,5 jaar. Claudia is al ruim 15 jaar actief als grafisch vormgeefster en drukwerk-specialiste in het zuiden. Jim heeft een achtergrond in conceptontwikkeling, new media en corporate identities en zit ruim 5 jaar in het vak.

Wij werken samen met een scala aan verschillende partners, zoals tekst-schrijvers, fotografen, stylisten en web-programmeurs. Als klein, maar allround ontwerpbureau is geen enkele klus ons daarom te groot. Of te klein. Dit uit zich in de diversiteit van ons portfolio. We ontwerpen niet alleen, maar zorgen ook voor inhoud (foto's, tekst en illustraties). Zo zorgen wij ervoor dat uw communicatie stijlvast blijft in al uw uitingen. Als u samen met ons werkt heeft u één vast aanspreekpunt voor uw project. Dit is wel zo makkelijk en helder voor u.

Dus of u uw oude logo nu wilt laten opfrissen of uw website aan een make-over toe is: bij ons bent u aan het juiste adres. Naast het op maat werk wat wij verzorgen voor bedrijven, bieden wij ook een propositie aan voor particulieren. Zie styling voor meer informatie. Wilt u kennismaken of 'gewoon' even sparren over een idee? Dat kan. Even mailen of bellen en een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.